Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan lyophilization komersial, harga kilang terendah untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-11 20:36:28

Peralatan lyophilization komersial Dalam proses pemejalwapan item, kami menggunakan pemindahan pemanasan berseri, yang lebih konsisten daripada pemindahan haba konduktif. Menggunakan plat aluminium ringan untuk pemindahan haba, kecekapan pemindahan pemanasan adalah 10 kali ganda lebih daripada keluli tahan karat. Selepas item dibekukan sepenuhnya, ia akan dipindahkan ke ruang untuk pemejalwapan serta pengeringan beku.


Barangan tersebut pastinya akan mengalami dehidrasi dan dipindahkan ke ruang pembungkusan produk untuk pembungkusan dengan cepat. Produk yang ditapis oleh peralatan lyophilization komersial biasanya pra-beku (selain untuk ubat serta mikroorganisma), yang boleh menjimatkan 3 jam masa pembuatan. Peralatan lyophilization komersial biasanya merujuk kepada pengering beku bersaiz besar dan juga pembuatan. Untuk meningkatkan keberkesanan pembuatan, peralatan lyophilization komersial dibekalkan dengan rel serta kereta untuk mengangkut bahan.


Rel peralatan lyophilization komersial bermula dengan prarawatan produk mentah. Selepas prarawatan selesai, produk boleh diisi pada dulang. Sebuah troli boleh memuatkan lebih daripada 100kg produk, serta kemudian membawa produk ke bilik penyejuk beku pantas untuk pra-pembekuan.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.