Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan lyophilization buah-buahan, harga kilang yang menjimatkan untuk dijual dari pengilang & pembekal

2022-05-11 20:36:13

Jentera liofilisasi buah Dalam proses pembuatan, jangan masukkan apa-apa jenis bahan, pigmen, pengawet. Pembungkusan produk tertutup asas membenarkan buah-buahan kering beku disimpan rangup selama lebih daripada 2 tahun. Dengan penambahbaikan kriteria hidup orang ramai, buah-buahan tulen semulajadi, tanpa tambahan serta berkhasiat ini pastinya akan semakin menyerlah di mata pelanggan.


Untuk buah-buahan yang bermusim pendek serta nilai pemakanan yang tinggi, peralatan liofilisasi buah adalah sangat baik untuk dibelanjakan. Peralatan lyophilization digunakan untuk mengeringkan buah terkemuka yang berkualiti tinggi. Buah-buahan segar akan dipra-pemrosesan, termasuk memetik, membasuh, mengupas, serta memotong, sebelum mengisi terus ke dalam peralatan lyofilisasi buah. Apabila buah-buahan sudah siap, anda perlu memuatkan terus ke dalam jentera lyophilization buah. Khasiat buah-buahan kering beku pastinya tidak akan hilang, begitu juga dengan air yang dibuang sudah tentu tidak akan menghilangkan apa-apa kecuali kelembapan.


Produk siap dari jentera lyophilization buah pastinya akan lebih manis, lebih wangi, dan juga lebih rangup. Akhir sekali, tahap suhu produk adalah tetap dengan penetapan tahap suhu haba, serta tahap vakum mencapai nilai had, buah-buahan sebenarnya telah diliofilkan oleh jentera lyophilization buah. Buah-buahan kering beku perlu dibungkus dengan pantas.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.