Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan lyophilization sayur-sayuran, harga kilang mampu milik untuk dijual dari pengilang & pembekal

2022-05-11 20:35:20

Peralatan lyophilization sayuran Baru-baru ini, keperluan untuk membekukan sayur-sayuran dehidrasi di Eropah, Amerika Syarikat, serta Jepun sebenarnya meningkat dengan cepat, dan juga kuantiti import masih meningkat dari tahun ke tahun. Kadar sayur-sayuran dari peralatan lyophilization sayuran di pasaran antarabangsa adalah 4-6 kali lebih besar daripada sayur-sayuran kering udara panas.


Peralatan lyophilization sayuran digunakan untuk memproses beberapa jenis serbuk sayuran. Tambah serbuk sayur-sayuran ke dalam tepung atau gula untuk membuat mi sayur-sayuran, makanan manis, kek dan juga biskut, minuman, dll, yang boleh mengekalkan bahan pemakanan, teduhan, serta rasa sayur-sayuran. Terdapat terutamanya 2 jenis sayuran beku-kering daripada peralatan lyophilization sayuran: sayur-sayuran berbutir serta sayuran serbuk. Pendekatannya adalah untuk mencampurkan 8 jenis sayuran dan juga banyak terus ke dalam peralatan lyophilization sayuran untuk membuat sayuran berbutir.


Sayur-sayuran jenis ini bukan sahaja berkhasiat dan lazat, tetapi juga sangat sesuai untuk bayi pada awal yang tidak menggalakkan, kanak-kanak yang tidak suka sayur-sayuran, dan orang tua dengan gigi yang tidak mencukupi, pesakit yang makan makanan cecair atau separa cecair serta atlet. dengan penggunaan makanan yang minimum dan pelbagai kumpulan istimewa lain.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.