Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan lyophilization industri, harga kilang murah untuk dijual dari pengilang & pembekal

2022-05-11 20:36:39

Peralatan lyophilization industri Selepas item dibekukan, air dalam item itu berkembang menjadi ais untuk mencipta rangka ais yang selamat. Semasa pemejalwapan, hablur ais mengekalkan rangka pepejal pada dasarnya tidak diubah suai. Oleh itu, harga pengecutan peralatan lyophilization perindustrian adalah jauh lebih rendah daripada jenis pengeringan beku yang lain, dan juga boleh mengekalkan jenis makanan segar. Mesin lyophilization industri menunjukkan automasi.


Oleh kerana produk daripada peralatan lyophilization industri benar-benar kering, dibungkus dengan betul, dan tidak termasuk apa-apa jenis pengawet, tidak ada keperluan unik untuk suhu ruang penyimpanan, iaitu, ia boleh disimpan untuk jangka masa yang lama pada suhu biasa. suhu. Kos penyimpanan mereka jauh lebih rendah daripada makanan sejuk beku. Disebabkan oleh fakta bahawa produk mengalami dehidrasi selepas pra-pembekuan, kristal ais halus dalam item meninggalkan banyak ruang selepas pemejalwapan, kelihatan seperti span telap, yang boleh menyusup dengan cepat dan juga bersentuhan sepenuhnya dengan produk kering semasa penghidratan semula , membenarkan produk kering beku sepenuhnya dihidratkan semula dalam beberapa minit atau bahkan berpuluh-puluh saat, justeru mengekalkan warna, wangian dan rasa makanan segar secara maksimum.


Oleh itu, produk beku-kering mempunyai bangunan penghidratan semula yang luar biasa dan juga digunakan secara meluas dalam makanan segera berkualiti premium.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.