Tentang kita

Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Tentang kita

KEMOLO ialah salah satu pengeluar utama pengering beku besar di dunia. Syarikat kami pakar dalam reka bentuk, pembangunan, pengeluaran, pemasangan dan pentauliahan barisan pengeluaran pengeringan beku yang besar. Pengering beku kami digunakan terutamanya dalam industri seperti makanan, produk pemakanan, ekstrak, ubat herba, produk biologi dan makanan haiwan.


Melalui penerokaan dan penyelidikan berterusan, kami berusaha untuk menghasilkan pengering beku yang lebih dipercayai, lebih menjimatkan tenaga, lebih mesra alam dan lebih mudah.


Penggunaan meluas sistem sokongan kecekapan tinggi dan penjimatan tenaga; kedua-dua reka bentuk jenis konduktif dan berseri digunakan untuk membuat pemindahan haba dengan lebih berkesan; cecair pemindahan haba kecekapan tinggi biasanya dipilih; Pada masa yang sama, haba yang dijana semasa operasi boleh dipulihkan secara pilihan untuk pemanasan atau penyahbekuan. Melalui reka bentuk yang bertimbang rasa, susunan munasabah dan pengiraan saintifik, penggunaan tenaga pengering beku kami dikurangkan dengan berkesan.

Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.