Tentang kita

Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Tentang kita

KEMOLO ialah salah satu pengeluar utama pengering beku besar di dunia. Kemolo hanya pakar dalam reka bentuk, pembangunan, pengeluaran, pemasangan dan pentauliahan barisan pengeluaran pengeringan beku besar di seluruh dunia. Pengering beku jenama Kemolo digunakan terutamanya dalam industri seperti makanan, produk pemakanan, ekstrak, herba, produk biologi, makanan haiwan dan produk farmaseutikal.

 Kemolo workshop 1200 - 2.jpg

KEMOLO adalah sebuah kilang besar untuk menghasilkan pengering beku vakum. Kilang ini meliputi 140,000 kaki persegi, dan mampu menghasilkan ratusan mesin pengering beku industri berskala besar yang mana keupayaan pemprosesan unit tunggal adalah tan dengan tan. Dan juga berpuluh-puluh ribu unit pengering beku kecil. Berbanding dengan pesaing yang juga membuat pengering beku sahaja, Kemolo adalah 2-10 kali lebih besar daripada mereka.

 

Perniagaan pengeringan beku kami bermula sejak 2005. Skala kilang telah berkembang dari kecil kepada besar dan telah berkembang pesat. Ini disebabkan oleh pengurusan korporat kami yang baik, dan falsafah perniagaan yang jujur, boleh dipercayai, serta kekuatan produk kami yang kukuh.

 Kemolo workshop 1200 - 1.jpg

Pengering beku kami mempunyai 8 siri, dari kecil hingga besar; daripada ekonomi kepada mewah, meliputi semua keperluan pengguna. Penggunaan meluas sistem sokongan kecekapan tinggi dan penjimatan tenaga; kedua-dua reka bentuk jenis konduktif dan berseri digunakan untuk membuat pemindahan haba dengan lebih berkesan; cecair pemindahan haba kecekapan tinggi biasanya dipilih; Pada masa yang sama, haba yang dijana semasa operasi boleh dipulihkan secara pilihan untuk pemanasan atau penyahbekuan. Melalui reka bentuk yang bertimbang rasa, susunan munasabah dan pengiraan saintifik, penggunaan tenaga pengering beku kami dikurangkan dengan berkesan.

 

Pasaran kami terutamanya pasaran antarabangsa, dengan bilangan pengguna terbesar di Eropah dan Amerika. Menjelang 2023, mesin pengering beku Kemolo telah dieksport ke lebih 60 negara atau wilayah. Di laman web video Youtube, saluran kami mempunyai lebih daripada 10,000 pelanggan dan sentiasa berkembang. Kami telah menubuhkan 7 pusat perkhidmatan selepas jualan di 5 benua di seluruh dunia, dan kami mempunyai 7 rakan kongsi yang bekerja dengan kami untuk menyediakan pengguna dengan perkhidmatan yang lebih mudah dan lebih pantas.

 

Mengeksport produk ke negara yang berbeza memerlukan banyak pensijilan antarabangsa, seperti ISO9001, CE, EAC, ASME, FDA dll. Kami telah mengetahui spesifikasi dan keperluan ini lebih daripada 10 tahun yang lalu. Di samping itu, negara yang berbeza mempunyai bekalan kuasa tiga fasa atau fasa tunggal yang berbeza, seperti tiga fasa, 200V, 50Hz; 220V, 60Hz; 240V, 50Hz; 380V, 50Hz; 400V, 50Hz; 415V, 50Hz; 440V, 50Hz; 440V, 60Hz ; 460V, 60Hz; 480V, 60Hz; Terdapat pengecualian 380V, 60Hz; Negara yang berbeza mempunyai warna wayar yang berbeza, dan kami mempunyai pengalaman yang kaya dalam aspek ini. Dengan bekerjasama dengan kami, pelanggan akan berasa selesa.

 

Kami mementingkan penyelidikan dan pembangunan, menyepadukan pelbagai sumber, terus berinovasi, dan berusaha untuk mencipta produk yang lebih baik. Melalui penerokaan dan penyelidikan berterusan, kami berusaha untuk menghasilkan pengering beku yang lebih dipercayai, lebih menjimatkan tenaga, lebih mesra alam dan lebih mudah. Kami telah memperoleh banyak paten dan kami masih membuat kemajuan!

Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.