Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan lyophilization vakum, harga kilang yang menjimatkan untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-11 20:37:25

Jentera lyophilization vakum Tiada perbezaan besar tentang sistem lyophilization vakum dan pengering beku. Vakum adalah bahagian yang diperlukan dalam mesin lyophilization. Untuk mendapatkan mesin yang sesuai untuk makanan, anda perlu memilih dan mendapatkannya daripada pembekal, bukan berdagang pembekal dengan kadar yang menjimatkan.


Berbanding dengan penyahhidratan matahari biasa, pengeringan wap, pengeringan semburan serta penyahhidratan vakum, Mesin lyophilization vakum mempunyai pematuhan dengan faedah yang luar biasa: 1. Sistem lyophilization vakum dilakukan pada suhu rendah, jadi ia tidak menyahkan protein yang sihat. 2. Kerana tahap pengeringan suhu rendah, kehilangan unsur meruap, nutrien terdenatur haba serta bahagian wangi dalam sebatian adalah sangat kecil, jadi sistem lyophilization vakum adalah satu inovasi untuk prosedur ubat-ubatan berkualiti tinggi dan juga makanan. 3. Sepanjang proses penyahhidratan tahap suhu yang dikurangkan, sifat kediaman asal bahan boleh disimpan dengan ideal. 4. Kuantiti dan juga bentuk pada dasarnya tidak diubah suai selepas peralatan lyophilization vakum. Produknya seperti span. Apabila dihidrat semula, permukaan sentuhan dengan air adalah besar, dan ia boleh kembali dengan cepat kepada bentuk asalnya.


Disebabkan fakta bahawa ia biasanya dehidrasi di bawah vakum, terdapat sangat sedikit oksigen, yang melindungi bahan teroksida dengan mudah. Ia boleh menghapuskan 95% ~ 99.5% kebasahan dalam produk, dan jangka hayat barangan kering beku adalah panjang. Vakum adalah bahagian yang diperlukan dalam mesin lyophilization. Peralatan lyophilization vakum dilakukan pada tahap suhu rendah, jadi ia tidak menyahtukarkan protein. Disebabkan oleh tahap suhu rendah penyahhidratan, kehilangan bahagian yang tidak menentu, nutrien terdenatur haba serta bahagian aromatik dalam sebatian adalah sangat sedikit, jadi mesin lyophilization vakum adalah teknologi moden untuk memproses ubat-ubatan berkualiti tinggi serta makanan.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.