Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin lyophilization buah-buahan, harga kilang yang menjimatkan kos untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-11 20:40:46

Mesin lyophilization buah Mesin lyophilization buah menggunakan teknologi pengeringan beku vakum untuk dehidrasi buah-buahan segar. Konsep mesin lyophilization buah adalah dengan cepat membekukan air dalam buah menjadi ais, dan selepas itu biarkan ais terus sublimat menjadi wap serta dikeluarkan.


Oleh itu, segar beku dikeringkan oleh mesin lyophilization buah. Menurut konsep animasi yang digantung, kami memahami jika permintaan untuk membekukan buah-buahan kering sepenuhnya, mesin lyophilization buah-buahan yang kami perlukan mesti mempunyai keupayaan pembekuan cepat. Di sini kita bercakap tentang pembekuan cepat, bukan hanya pembekuan. Oleh kerana tahap suhu pembekuan cepat dikurangkan, ia boleh segera membekukan air dalam buah-buahan segar kepada hablur ais kecil, untuk memastikan bahawa menghalang pembentukan hablur ais yang lebih besar yang akan merosakkan struktur dalaman buah, menyebabkan pengurangan dalam tinggi. kualiti item yang telah siap.


Mesin lyophilization buah-buahan perlu juga boleh mengosongkan ruang. Semakin rendah tegasan, paras suhu pemejalwapan ais pasti akan berkurangan. Mesin lyophilization buah juga mempunyai ciri pemanasan. Jadi haba sudah tentu akan membuat pemejalwapan berlaku lebih cepat kerana pemejalwapan ais perlu menyerap haba. Selepas air dalam buah-buahan hampir disingkirkan sepenuhnya, buah-buahan dikeringkan.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.