Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin lyophilization komersial, harga kilang mampu milik untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-11 20:41:04

Mesin lyophilization komersial Mesin lyophilization komersial biasanya merujuk kepada pengering beku pengeluaran julat besar. Mesin lyophilization komersial mendiami lokasi yang agak besar dan memerlukan beberapa bengkel lain untuk penyimpanan bahan mentah, mencuci, mengelupas, menghiris, dan juga pembungkusan.


Pada abad ke-21, inovasi pengeringan beku vakum amat digemari oleh orang ramai kerana kelebihannya yang tiada tandingan. Item yang dikeringkan beku boleh disimpan untuk masa yang lama pada paras suhu biasa tanpa bahan. Struktur tiang beku-kering adalah telap serta segar, dan juga terhidrat semula dengan cepat. Warna, wangian, keutamaan, bentuk, serta aktiviti produk selepas penghidratan semula secara amnya tidak berubah, khususnya sesuai untuk makanan, penjagaan kesihatan dan pasaran farmaseutikal. Mesin lyophilization komersial terdiri daripada sistem penyejukan, sistem vakum, sistem pemanasan, dan juga sistem kawalan. Bahagian utama ialah ruang pengeringan, pemeluwap wap, pemampat, pam, sistem pemanasan elektrik, dan juga penyejuk, dan sebagainya.


Mesin lyophilization komersial digunakan untuk membekukan kelembapan terus kepada keadaan kuat, serta kemudian menyublimkan air dari keadaan kuat ke keadaan aeriform untuk menyingkirkan air, untuk memastikan bahawa melindungi produk beku-kering untuk masa yang lebih lama. .

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.