Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin lyophilization industri, harga kilang efektif kos untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-11 20:42:27

Mesin liofilisasi industri Mesin liofilisasi industri biasanya menerangkan pengering beku pembuatan berskala besar, atau pengering beku komersial. Berbeza dengan pengering beku makmal, mesin lyophilization industri boleh memuatkan dan mengeluarkan produk dengan cepat. Selain itu, tidak perlu risau untuk membekukan produk terlebih dahulu, sekali gus menjimatkan masa pembuatan dan juga kos pengeluaran.


Barangan daripada mesin lyophilization perindustrian biasanya pra-beku (kecuali ubat dan juga kuman), yang boleh menjimatkan 3 jam masa pengeluaran. Dalam prosedur pemejalwapan produk, kami menggunakan pemindahan haba bercahaya, yang lebih konsisten daripada pemindahan haba konduktif. Mesin lyophilization industri mendiami kawasan yang agak besar, dan memerlukan bengkel penyimpanan bahan mentah, prarawatan bahan asas, sanitasi, serta bengkel pembersihan.


Selepas pengeringan beku, barang-barang yang dikeringkan beku perlu dibungkus dan juga disimpan dalam masa. Apabila item tertakluk kepada udara, ia adalah mudah untuk menyerap kelembapan dan juga teroksida dan juga merosot, jadi produk yang dikeringkan beku perlu dibungkus dengan vakum, sesuai dengan nitrogen.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.