Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin lyophilization vakum, harga kilang yang murah untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-11 20:41:20

Mesin lyophilization vakum Sama ada mesin lyophilization domestik atau import, kelemahan biasa ialah harga yang lebih tinggi, penggunaan tenaga yang tinggi dan pemulihan pelaburan kewangan yang lembap. Mengurangkan dan juga mengurangkan kos penggunaan tenaga adalah arahan utama untuk mesin lyophilization vakum KEMOLO.


Meningkatkan struktur, mengoptimumkan susun atur, meminimumkan kos, dan juga mengurangkan pengambilan kuasa. Untuk mesin liofilisasi vakum yang lebih besar, KEMOLO menggunakan sistem rak aluminium ringan teroksida dan dulang. Rak ini mempunyai prestasi tinggi untuk meningkatkan keupayaan sinarannya, dan juga terapi permukaan dulang meningkatkan kapasiti penyerapan habanya. Dulang mempunyai penempatan yang optimum di antara kedua-dua rak bercahaya, jadi ia harus dimaksimumkan gaya. Pengoptimuman saiz, rangka kerja dan sifat-sifat fros perangkap sejuk juga sangat berfungsi, kerana perbelanjaan dan juga pengambilan kuasa perangkap sejuk adalah besar.


Untuk mesin lyophilization vakum, unit pemanasan hanya menambah haba pemejalwapan, dan penggunaan kuasa tidak boleh terlalu tinggi, dan juga struktur perlu dipertingkatkan untuk mengurangkan penggunaan tenaga. Memastikan kualiti dan meningkatkan prestasi. Mesin lyophilization vakum KEMOLO menjamin integriti yang hebat untuk menjana kualiti premium dengan alat ganti yang terkenal di dunia. Tingkatkan harga pemanasan, kadar pengepaman, keseragaman tahap suhu, dan kestabilan vakum, serta beberapa fungsi baharu peralatan juga perlu ditingkatkan.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.