Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan kering beku buah-buahan, harga kilang yang menjimatkan kos untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:15:02

Peralatan kering beku buah-buahan Peralatan kering beku buah-buahan sepenuhnya diperbuat daripada keluli tahan karat SUS304 dan dikilangkan mengikut kriteria pasaran pemprosesan makanan ISO serta CE, FDA.


Peralatan kering buah kami sesuai untuk pelbagai jenis buah-buahan, seperti mangga, strawberi, durian, pisang, epal, naga, kiwi, limau, raspberi, oren, pic, pir, nanas, alpukat dan lain-lain. Peralatan kering beku buah boleh dibahagikan kepada jenis spekulatif kecil, jenis pembuatan alat dan juga jenis pembuatan besar mengikut dimensi. Terdapat 2 jenis peralatan pengeringan beku buah. Jenis konduktif digunakan untuk pemprosesan pengeringan beku produk kecil dan juga julat sederhana bernilai tinggi. Jenis bercahaya digunakan untuk pengeluaran pengeringan beku buah secara besar-besaran.


KEMOLO hanyalah salah satu daripada pembekal dan pembekal utama peralatan kering beku buah-buahan, serta membuat peralatan besar untuk barisan pemasangan perindustrian untuk menapis gred tinggi dengan kos yang kompetitif untuk dijual.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.