Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan kering beku sayuran, harga kilang yang menjimatkan kos untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:14:03

Peralatan kering beku sayuran KEMOLO adalah antara pembuat utama serta pembekal peralatan kering beku sayuran, serta membuat peralatan besar untuk barisan pengeluaran pengeringan beku sayuran untuk menapis gred tinggi dengan kadar berpatutan untuk dibeli.


Peralatan kering beku sayuran biasanya digunakan dalam sayur-sayuran, seperti cendawan yang boleh dimakan, kepingan bawang putih, bawang merah, bawang merah, kacang hijau, kacang polong, timun, kepingan jagung yang indah, hirisan lobak merah, bayam, asparagus, sayur-sayuran liar dan sebagainya. Keupayaan input peralatan kering beku sayuran kami ialah 10-2500kg. Sayur-sayuran ialah kaedah yang hebat untuk membawa masuk vitamin dan mineral yang diperlukan ke pantri ruang penyimpanan makanan anda. Anda akan memerlukan mereka untuk memastikan anda dan keluarga anda sihat dan seimbang serta sihat sepanjang bencana atau situasi kecemasan.


Ciri hebat sayur-sayuran yang dihasilkan oleh peralatan kering beku sayuran ialah ia boleh disediakan dengan hanya menambah air. Anda juga boleh memakannya terus daripada bungkusan itu. Terdapat dua jenis peralatan kering beku sayuran. Jenis konduktif digunakan untuk pengendalian pengeringan ais sehingga produk bernilai tinggi julat kecil dan juga pusat. Jenis berseri digunakan untuk pengeluaran pengeringan beku sayuran berskala besar.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.