Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan kering beku komersial, harga kilang berpatutan untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:15:20

Peralatan kering beku komersial KEMOLO hanyalah salah satu daripada pembekal dan penyedia utama peralatan kering beku komersial, dan juga menyediakan peralatan besar untuk barisan pengeluaran komersial untuk menapis premium dengan harga yang kompetitif tersedia.


Terdapat 2 jenis peralatan pengeringan beku komersial. Jenis konduktif digunakan untuk pengendalian pengeringan membekukan barangan bernilai tinggi julat kecil dan pusat. Jenis sinaran digunakan untuk pengeluaran pengeringan beku makanan yang besar. Peralatan kering beku komersial sesuai untuk mengeringkan sumber berkualiti tinggi, biologi, sayur-sayuran liar, sayur-sayuran kering, makanan, buah-buahan, pasaran kimia, perantaraan farmaseutikal, dan juga pelbagai produk lain. Peralatan kering beku komersial mengintegrasikan ruang, sistem penyejukan, sistem vakum, pemanas serta sistem kawalan. Prosedur pengeringan peralatan kering beku komersial adalah seperti mematuhi: pertama sekali, kelembapan dalaman makanan sebenarnya telah dibekukan dalam persekitaran suhu rendah.


Dalam langkah pengeringan, ais di dalam produk mentah sebelumnya akan terus ditukar kepada penyejatan wap semasa tetapan hampir vakum. Air dalaman makanan akan berkurangan dengan ketara. Keseluruhan prosedur penyahairan berada di bawah suasana paras suhu yang dikurangkan berbanding dengan pengering tradisional.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.