Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin kering beku buah, harga kilang paling rendah untuk dijual dari pengilang & pembekal

2022-05-14 10:19:19

Mesin kering beku buah-buahan Menurut prinsip pengeringan beku, kami menyedari jika permintaan untuk membekukan buah-buahan kering, mesin kering beku buah-buahan apa yang kami perlukan perlu mempunyai keupayaan pembekuan cepat.


Oleh kerana tahap suhu pembekuan cepat dikurangkan, ia boleh membekukan air dalam buah-buahan segar dengan pantas kepada hablur ais yang kecil, supaya menghalang pembentukan hablur ais yang lebih besar yang akan merosakkan rangka dalaman buah, mengakibatkan penurunan kualiti. daripada item yang telah siap. Semakin rendah tegasan, semakin berkurangan tahap suhu pemejalwapan ais. Mesin kering beku buah juga mempunyai ciri pemanasan. Kerana pemejalwapan ais perlu mengambil haba, jadi haba pasti akan membuat pemejalwapan berlaku lebih cepat. Selepas kelembapan dalam buah-buahan hampir disingkirkan sepenuhnya, buah-buahan dikeringkan.


KEMOLO membekalkan mesin kering beku buah berkualiti tinggi dengan kos yang berpatutan tersedia untuk dijual. Mesin kering beku buah menggunakan teknologi moden pengering beku vakum untuk menyahhidrat buah-buahan segar. Prinsip mesin kering beku buah adalah dengan cepat membekukan air dalam buah terus ke dalam ais, dan selepas itu membenarkan ais terus menyublimkan ke dalam wap serta menghapuskan.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.