Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Sayur beku syarikat mesin kering, kos efektif harga kilang untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:19:04

Mesin kering beku sayur Sayuran yang ditapis dengan mesin kering beku sayur mempunyai permukaan yang besar. Beberapa komponen dalam sayur-sayuran didedahkan terus ke udara. Ia secara khusus sangat mudah untuk terdedah kepada oksigen di udara serta menyerap kelembapan, mengakibatkan kemerosotan beransur-ansur sayur-sayuran kering beku.


Kedua, kebanyakan sayur-sayuran kering beku mempunyai warna semula jadi, serta pigmen semulajadi ini cepat lemah di bawah cahaya. Semasa pengoksidaan serta pemusnahan pigmen, suhu juga merupakan faktor penting yang mempengaruhi tindak balas rantai tersebut. Selepas proses pengeringan beku selesai, masukkan nitrogen atau udara kering terus ke dalam ruang pengeringan untuk melepaskan vakum, dan selepas itu segera selamatkan produk dalam suasana kedap dengan kelembapan relatif kurang daripada 50% serta suhu 22 ~ 25℃dan lebih kurang kotoran.


Di bawah suasana yang sama, pilih serta muatkan barang separuh siap hasil daripada mesin kering beku sayuran. Prosedur ini perlu diselesaikan dalam persekitaran yang agak kering kerana bahan terliofil mempunyai lokasi permukaan yang besar dan sangat higroskopik. Adalah sangat penting untuk membungkus sayur-sayuran kering beku dengan baik. Beg kerajang aluminium ringan biasanya digunakan oleh mesin kering beku sayuran.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.