Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin kering beku komersial, harga kilang berkesan kos untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:19:36

Mesin kering beku komersial Mesin kering beku komersial biasanya merujuk kepada pengering beku pembuatan skala besar. Mesin kering beku komersial menempati lokasi yang agak besar dan juga memerlukan beberapa bengkel lain ruang penyimpanan produk mentah, pembersihan, pengelupasan, pemotongan, dan juga pembungkusan.


Produk kering beku boleh disimpan untuk masa yang lama pada suhu biasa tanpa bahan tambahan. Rangka kerja tiang beku-kering adalah segar dan berliang, serta menghidrat semula dengan segera. Mesin kering beku komersial terdiri daripada sistem penyejukan, sistem vakum, pemanas dan sistem kawalan. Komponen utama ialah ruang pengeringan, pemeluwap wap, pemampat, pam vakum, pemanas elektrik, dan juga penyejuk, dsb.


Mesin kering beku komersial digunakan untuk membekukan kelembapan kepada keadaan pepejal, dan selepas itu menyublimkan air daripada keadaan pepejal menjadi aeriform nyatakan untuk menyingkirkan air, supaya menyimpan barang-barang yang dibekukan kering untuk masa yang lebih lama.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.