Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin kering beku industri, harga kilang ekonomi untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:19:49

Mesin kering beku industri Selepas pengeringan beku, produk kering beku perlu dibungkus dan juga disimpan dalam masa. Apabila produk tertakluk kepada udara, ia adalah sangat mudah untuk menyerap kebasahan dan juga teroksida dan terurai, jadi barang-barang yang dikeringkan beku hendaklah dibungkus dengan vakum, sebaiknya diisi nitrogen.


Mesin kering beku industri biasanya merujuk kepada pengering beku pengeluaran besar-besaran, atau pengering beku perniagaan. Berbanding dengan pengering beku makmal, mesin kering beku komersial boleh mengisi dan juga mengeluarkan item dengan segera. Produk daripada mesin kering beku industri biasanya pra-beku (selain untuk ubat dan juga bakteria), yang boleh menjimatkan 3 jam masa pembuatan. Apabila menyublimkan, ia memerlukan pemanasan. Dalam prosedur pemejalwapan item, kami menggunakan pemindahan haba aruhan, yang jauh lebih konsisten daripada pemindahan haba konduktif.


Menggunakan plat aluminium untuk pemindahan pemanasan, kecekapan pemindahan haba adalah 10 kali lebih tinggi daripada keluli tahan karat. Ini lebih kepada meningkatkan prestasi kerja dan juga menjimatkan tenaga.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.