Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan kering beku komersial, harga kilang yang murah untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:34:50

Peralatan kering beku komersial Terdapat pelbagai teknik pengeringan, seperti pengeringan dengan matahari, pengeringan udara hangat, pengeringan semburan, serta pengeringan vakum, dan lain-lain.


Berbanding dengan pengeringan teknologi moden, faedah peralatan kering beku komersial adalah seperti di bawah: Kerana ia dikeringkan dalam keadaan beku, kuantiti dan juga bangunan barang yang telah berakhir boleh dikatakan sama, serta struktur asal disimpan tanpa pengecutan. Produk kering adalah telap dan juga longgar, dan sama seperti span. Selepas menambah air, ia boleh dicairkan sepenuhnya dan juga dengan cepat, serta bentuk awal akan dibawa balik dengan segera. Diproses oleh peralatan kering beku komersial, kebasahan dalam item boleh disingkirkan lebih daripada 95% ~ 99%. Apabila membekukan pengeringan pada paras suhu yang dikurangkan, kehilangan beberapa komponen yang tidak dapat diramalkan serta komponen nutrien yang didenaturasi oleh pemanasan adalah sangat sedikit.


Ia amat sesuai untuk mengeringkan beberapa bahan kimia, makanan dan juga ubat-ubatan. Peralatan kering beku komersial dilakukan di bawah paras suhu yang dikurangkan, jadi ia amat sesuai untuk banyak bahan sensitif haba, yang terdiri daripada mikrob dan protein yang sihat. Ia pastinya bukan denaturasi atau kehilangan tenaga biologi. Semasa prosedur pengeringan beku, pertumbuhan bakteria serta aktiviti enzim pasti tidak akan berlaku. Atas sebab itu, personaliti asal boleh dikekalkan oleh peralatan kering beku komersial

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.