Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan pengeringan beku industri, harga kilang yang berpatutan untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:35:38

Peralatan kering beku industri Peralatan kering beku industri bermaksud pengering beku berskala besar yang digunakan untuk pengeluaran skala besar. Ia termasuk ruang beku yang berbeza, ruang pengeringan, pemeluwap wap, sistem penyejukan, sistem vakum, pemanas dan juga sistem kawalan.


Satu sistem troli boleh memuatkan bahan lebih daripada 100kg, dan selepas itu membawa produk ke ruang penyejuk beku pantas untuk pra-pembekuan. Selepas proses pra-pembekuan berakhir, pengangkutan ke ruang pengeringan untuk pemejalwapan dan juga pengeringan sehingga produk dikeringkan sepenuhnya. Hantar barang-barang kering beku ke bilik pembungkusan untuk pembungkusan pantas. Peralatan kering beku industri secara tetap menggunakan ruang penyejuk beku yang berasingan untuk pra-pembekuan (dengan pengecualian ubat serta mikroorganisma).


Dengan melakukan ini, keseluruhan masa pemprosesan boleh dipelihara selama 3 jam. Untuk meningkatkan prestasi pengeluaran, peralatan kering beku industri disediakan dengan rel dan troli untuk memindahkan produk. Rel bermula dengan prarawatan produk mentah. Selepas produk selesai prapemprosesan, bahan bersedia untuk dimuatkan pada dulang. Letakkan dulang berisi produk mentah di atas troli.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.