Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan kering beku buah-buahan, harga kilang terendah untuk dijual dari pengilang & pembekal

2022-05-14 10:35:12

Peralatan kering beku buah-buahan Banyak buah-buahan kering beku yang terdapat di kedai-kedai tidak menambah bahan kimia, gula atau jus yang tidak diperlukan untuk rasa yang luar biasa sakarin. Apabila menambah kalori tambahan ini kepada buah-buahan kering, proses pengeringan beku membenarkan anda mengekalkan rasa dan juga khasiat yang berkurangan.


Ia juga mengekalkan integriti buah-buahan sebagai bebas gluten sepenuhnya, yang juga boleh berubah dengan peningkatan gula. Gambar menambahkan beberapa buah beri hitam beku kering serta strawberi pada hidangan bijirin pilihan anda. Kerepek buah-buahan yang rangup itu adalah sumber vitamin C dan mineral yang sangat baik dan sama enaknya dengan buah-buahan segar yang setara. Dengan peralatan kering beku buah-buahan, ia adalah cara yang baik untuk menyimpan buah-buahan untuk situasi kecemasan, dengan jangka hayat stok yang panjang bertahan selama beberapa tahun apabila dilindungi dengan sewajarnya. Hasilnya masih merupakan sumber makanan yang sangat sihat yang lebih mudah untuk dihasilkan daripada pilihan segar.


Buah-buahan membekukan peralatan kering bukan sahaja melindungi sebahagian besar faedah pemakanan yang berkaitan dengan buah, tetapi ia juga mengelak daripada menggunakan pengawet manis dan juga jus. Peralatan kering beku buah bermakna anda mempunyai akses kepada tawaran lazat ini sepanjang tahun, walaupun apabila buah-buahan tertentu keluar dari musim. Lyophilize buah-buahan hari ini, dan rasa untuk esok!

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.