Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan kering pembekuan vakum, harga kilang kos rendah untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:35:54

Peralatan kering beku vakum Peralatan kering beku vakum terutamanya terdiri daripada ruang pengeringan beku vakum, sistem vakum, sistem penyejukan, sistem pemanasan dan sistem kawalan. Prosedur teknologi standard yang diterima pakai oleh peralatan kering pembekuan vakum ialah: prarawatan→ pembekuan→ pengeringan vakum→ pembungkusan produk→produk siap.


Konsep kerja peralatan kering pembekuan vakum: sebagai permulaan, bekukan produk mentah yang disenaraikan di bawah suhu faktor eutektik untuk menjadikan air dalam item terus menjadi ais pepejal, dan selepas itu memuatkan item yang telah dirawat terus ke dalam ruang pengeringan. peralatan kering membekukan vakum di bawah keadaan vakum tahap suhu yang dikurangkan. Haba produk dibekalkan oleh plat pemanas dengan penghantaran kehangatan atau sinaran, untuk memastikan bahawa air dalam item terus disublimasikan daripada ais kepada status wap.


Wap yang disublimasikan secara berterusan dimampatkan dan direkodkan ke gegelung berbentuk U sehingga pemanasan dan penyedutan dihentikan mengikut lengkung pengeringan beku untuk memenuhi permintaan yang ditentukan. Selepas 15 ~ 24 jam, bahan dikeringkan, dan air dialihkan ke pemeluwap wap peralatan kering pembekuan vakum.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.