Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan kering pembekuan makanan, harga kilang berpatutan untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:36:17

Peralatan pengeringan beku makanan Oleh kerana teknologi moden pengeringan beku mempunyai kelebihan yang tidak dapat ditandingi dengan teknik pengeringan lain, peralatan pengeringan beku makanan sebenarnya telah menjadi salah satu peralatan pengeringan yang paling mungkin.


Produk yang ditapis oleh peralatan kering pembekuan makanan berada dalam susunan yang baik dengan tiga trend penting: makanan mesra alam, makanan semula jadi, serta makanan ringan. Peralatan kering pembekuan makanan juga mengambil berat serta disukai oleh lebih ramai pelabur. Terdapat banyak jenis makanan yang dikeringkan oleh peralatan kering pembekuan makanan, dan ia selalu disertakan dalam bidang pengendalian makanan yang berbeza, termasuk: Makanan segera. Mi premium split second, nasi segera, dan perasa yang mudah; Bekukan makanan kering seperti buah-buahan, sayur-sayuran yang terliofil.


Mereka berkhasiat, lazat, serta mudah dimakan; Minuman segera seperti kopi kering beku, teh segera, dan sebagainya. Pemakanan dan juga produk kesihatan dan kesejahteraan. Bekukan ginseng kering, bekukan tanduk kering, bekukan madu kering, bekukan serbuk jeli imperial kering, bekukan debunga kering, kolostrum lembu, serbuk aloe, dan sebagainya. Peralatan kering beku makanan kini digunakan secara meluas dalam pasaran makanan, terutamanya dalam pengendalian makanan bernilai tinggi dan makanan bernilai tambah tinggi.


Oleh kerana proses pengeringan beku dilaksanakan di bawah paras suhu yang dikurangkan dan juga keadaan vakum, air dalam produk disublimasikan secara langsung daripada keadaan pepejal kepada keadaan gas, jadi warna, bau, rasa, bentuk, dan juga komposisi pemakanan produk kering boleh dikekalkan secara maksimum, dan kecekapan rehidrasi adalah hebat.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.