Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Bekukan syarikat peralatan kering, harga kilang paling mahal untuk dijual daripada pengilang & pembekal China

2022-05-14 11:13:48

Membekukan peralatan kering Membekukan peralatan kering menggunakan inovasi tinggi: pertama, membekukan air dalam produk ke dalam keadaan pepejal, dan selepas itu menyublimkan kebasahan daripada keadaan pepejal kepada keadaan aeriform, oleh itu mengeluarkan lembapan dan juga memelihara sebatian.


Item yang ditapis oleh peralatan kering beku mudah disimpan untuk masa yang sangat lama. Selepas memasukkan air, mereka boleh kembali ke keadaan sebelum membekukan pengeringan dan mengekalkan kualiti biokimia asal. Teknologi pengeringan beku amat sesuai untuk mencipta bahan sensitif haba seperti anti-biotik, suntikan, produk darah, hormon enzim dan juga tisu organik lain dan juga digunakan secara meluas dalam bidang perubatan, farmaseutikal, biologi, kimia dan makanan. Peralatan kering beku dihasilkan oleh prinsip pengeringan beku vakum, dengan rangka kerja mudah alih dan wajar, dan juga praktikal untuk dipelihara, kawalan automatik sepenuhnya dan beroperasi dengan cepat.


Peralatan kering beku boleh berfungsi secara bebas dengan menghubungkan tenaga elektrik tiga fasa dengan fungsi lengkap, tiada keperluan untuk banyak pusat pengekalan. Reka bentuk yang unik dan juga penggunaan kuasa yang sangat berkurangan menjadikan produk kos rendah menguntungkan dengan membekukan peralatan kering.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.