Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin lyophilizer makanan, harga kilang yang murah untuk dijual dari pengilang & pembekal

2022-05-14 09:52:47

Mesin lyophilizer makanan Terdapat berpuluh-puluh pembekal mesin lyophilizer makanan di seluruh dunia, tetapi kebanyakannya adalah perniagaan kecil untuk berdagang, mengedar, bukan pengeluar.


Dan juga jika sebilangan kecil daripada mereka adalah pembekal, namun, mereka hanyalah pembekal mesin lyophilizer kecil. Makanan beku-kering yang dijana oleh mesin lyophilizer makanan termasuk tempoh jaminan kualiti yang dilanjutkan, sifat penghidratan semula yang sangat baik, warna yang menarik, pilihan yang sangat baik, keutamaan, serta kandungan web yang tinggi bagi komponen yang sihat. Pengeringan beku biasanya tidak mencetuskan pengecutan atau pengerasan produk yang dikeringkan. Barangan beku-kering yang dicipta oleh mesin lyophilizer makanan boleh dihidratkan semula (dibentuk semula) dengan lebih pantas dan juga mudah kerana proses itu meninggalkan liang mikroskopik. Jangka hayat bergantung terutamanya pada kuantiti kelembapan yang disingkirkan daripada makanan sepanjang proses pengeringan beku.


Adalah dianggarkan bahawa mesin lyophilizer makanan menawarkan jangka hayat yang lebih lama kepada makanan berbanding dehidrator. Buah-buahan dan juga sayur-sayuran pastinya akan mempunyai jangka hayat rak tipikal selama 15 tahun dengan dehidrator serta jangka hayat rak purata 25 tahun dengan mesin lyophilizer makanan.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.