Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin Lyophilizer, harga kilang yang tidak mahal untuk dijual dari pengilang & pembekal China

2022-05-14 10:06:33

Jentera lyophilizer Membekukan rasa, rupa, dan juga bau makanan kering yang lebih baik kerana pengeringan beku tidak memerlukan pemanasan yang ketara. Dalam pelbagai erti kata lain, nutrien serta rasa dikekalkan dalam makanan itu sendiri, berbanding menguap sepanjang proses.


Tekstur awal dipelihara juga oleh mesin lyophilizer. Hubungi KEMOLO untuk membeli mesin lyophilizer yang boleh dipercayai dengan kos kilang yang berpatutan, kerana perniagaan ini adalah antara pembekal dan juga pembekal utama peralatan ini di dunia. Jentera Lyophilizer menggunakan proses dehidrasi yang biasanya digunakan untuk melindungi subjek kepada bahan yang rosak atau memudahkan produk untuk diangkut. Peralatan Lyophilizer berfungsi dengan membekukan bahan dan juga selepas itu meminimumkan tekanan sekeliling untuk membolehkan air berais dalam bahan menyublim terus dari peringkat ais ke fasa gas. Liofilisasi mencetuskan lebih sedikit kerosakan pada bahan berbanding pendekatan dehidrasi lain yang menggunakan tahap suhu yang lebih tinggi.


Dengan barang-barang kering beku yang ringan dan dibungkus dengan baik yang dijana oleh jentera lyophilizer boleh diangkut dengan mudah dengan kontena biasa atau sebarang pendekatan pengangkutan lain. Tiada keperluan untuk kemudahan kedai sejuk atas sebab itu menjimatkan banyak kos untuk pengangkutan dengan menggunakan mesin lyophilizer kami.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.