Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat lyophilizer komersial, harga kilang mampu milik untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:11:20

Lyophilizer komersial Lyophilizer komersial digunakan untuk mencipta barangan kering berkualiti tinggi. Keupayaan lyophilizer komersial jenis ini biasanya besar, dan juga cekap. Untuk memperoleh lyophilizer komersial, anda pastinya perlu mencari pembekal lyophilizer besar, bukan lyophilizer rumah kecil.


Lyophilizer komersil pastinya akan mengekalkan makanan dengan menurunkan suhu dalam ruang vakum secara tiba-tiba ke bawah no dan selepas itu dengan menaikkannya perlahan-lahan. Air dalam makanan akan menjadi ais dengan cepat selepas itu secara beransur-ansur menyejat, yang membantu mengekalkan tekstur, rasa, dan juga nutrien dalam makanan dengan lebih baik. Dan mereka mengendalikan untuk mengekalkan makanan dengan lebih baik, lebih mudah alih dan lebih berkesan tenaga. Pengeringan beku, juga dirujuk sebagai pengeringan sublimasi, ialah pendekatan pengeringan berhati-hati produk berkualiti tinggi. Dalam pengeringan beku, hablur ais menjadi sublimat tanpa melalui keadaan bendalir. Item kering pengeringan beku dipanggil lyophilization yang diselesaikan dalam proses kelompok.


Lyophilizers komersial kami digunakan untuk pelbagai aplikasi daripada kilang penyelidikan perintis kecil kepada operasi perindustrian berbilang pengering komersial yang besar. Lyophilizer komersil memancar terang apabila ia berkaitan dengan nilai pemakanan makanan yang diawet. Dianggarkan bahawa lyophilizer komersial boleh melindungi sekitar 97% daripada nilai awal makanan, yang menunjukkan bahawa makanan beku-kering boleh sama sihat seperti makanan segar.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.