Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat lyophilizer perindustrian, harga kilang berkesan kos untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:11:33

Lyophilizer perindustrian Lyophilizer perindustrian digunakan untuk mengekalkan tertakluk kepada produk yang rosak, untuk memanjangkan hayat perkhidmatan, atau menjadikan bahan lebih bebas kerumitan untuk penyimpanan atau pengangkutan.


Makanan yang dikeringkan beku adalah lebih ringan berbanding makanan yang dikeringkan, yang menjadikannya pilihan yang ideal untuk ransel ultra ringan dan juga perjalanan perkhemahan luar keluarga. Lyophilizers industri menggunakan skrin sentuh serta PLC sebagai pusat kawalan, sistem kawalan boleh dipercayai dan juga selamat. Liofilisasi atau pengeringan beku ialah prosedur di mana air disingkirkan daripada sesuatu barang selepas ia dibekukan dan diletakkan di bawah vakum, membenarkan ais berubah terus daripada pepejal kepada wap tanpa melalui peringkat bendalir.


Prosedur ini merangkumi tiga proses berasingan, khas, dan juga sinergi; pembekuan, pengeringan primer (sublimasi), serta pengeringan tambahan (desorpsi). Lyophilizer industri dibina mengikut spesifikasi pelanggan dengan keupayaan input setiap kelompok daripada 300kg hingga 2500kg.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.