Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat pengering beku sayur, harga kilang paling murah untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 11:25:51

Pengering beku sayur Sayuran perlu dikeringkan dengan pengering beku jenis bercahaya. Pengering beku jenis konduktif tidak sesuai untuk sayur-sayuran, atau masa pengeluaran lebih lama, jadi harga pembuatan kering beku adalah lebih tinggi.


Sayuran mempunyai bentuk yang tidak teratur; atas sebab itu, permukaan sayuran mempunyai sedikit panggilan langsung dengan dulang, dan juga ia mempunyai sedikit panggilan dengan plat pemanas. Terdapat pelbagai jenis sayur-sayuran yang boleh dibekukan kering, bukan sahaja daun gugur yang mesra alam, tetapi juga jagung, bawang putih, halia, labu, kentang, lada, lobak merah, kacang, kubis, tomato, daun bawang, timun, bendi, bawang. , saderi, cendawan, zaitun, bayam dan lain-lain. Pengering beku boleh melofilkan sebarang jenis yang mungkin.


Pengering beku jenis konduktif tidak sesuai untuk sayur-sayuran, atau masa pengeluaran lebih lama, jadi kos pembuatan kering beku lebih tinggi. Sayuran mempunyai bentuk yang tidak sekata; akibatnya, kawasan permukaan sayuran sebenarnya mempunyai sedikit sentuhan lurus dengan dulang, dan juga ia mempunyai sedikit panggilan dengan plat pemanas.


Apakah kelebihan sayur-sayuran kering beku? 1, kedua-dua sayur-sayuran mentah dan sayur-sayuran yang disediakan boleh dibekukan kering. 2, beku kering sayur-sayuran mengekalkan warna asalnya. 3, beku sayuran kering adalah semula jadi tanpa bahan. 4, beku kering sayur-sayuran boleh mendapatkan kembali air dengan cepat. 5, beku sayur-sayuran kering boleh mengekalkan lama dalam suhu ruang. 6, membekukan sayuran kering adalah ringan, jadi ia meminimumkan harga pengangkutan. 7, menawarkan tempoh musim panas menanam sayur-sayuran pada musim lain. 8, sayur-sayuran segar setiap hari.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.