Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat pengering beku buah-buahan, harga kilang kos rendah untuk dijual dari pengilang & pembekal

2022-05-14 11:26:31

Pengering beku buah-buahan Membekukan buah-buahan sebelum pengeringan beku atau mengeringkan buah-buahan segar secara langsung? Semua air dalam buah-buahan perlu dibekukan terus ke dalam ais sebelum dikeringkan.


Segar juga boleh dibungkus terus ke tengah dan juga pengering beku buah-buahan kecil tanpa pemprosesan pra-pembekuan, tetapi tindakan awal selepas mengisi buah-buahan segar ke dalam mesin pengering beku juga membekukan buah-buahan terus ke dalam keadaan ais. Buah-buahan kandungan vitamin yang berlimpah, serta buah-buahan yang berbeza mempunyai pelbagai naungan yang menakjubkan. Buah-buahan segar mungkin melindungi 3-5 hari dalam paras suhu bilik, dan juga buah-buahan beku menghilangkan rasa serta khasiatnya. Buah-buahan adalah sejenis makanan, jadi pengering beku makanan adalah pilihan terbaik untuk pengeringan beku buah-buahan.


Sesetengah buah adalah besar dengan kulit tebal, untuk membekukan pengeringan buah-buahan seperti ini, memotong dan juga mengupas adalah langkah awal atau rawatan pra-pemprosesan. Buah-buahan kepingan kecil dengan kulit nipis boleh dibekukan kering terus tanpa pra-pemprosesan kecuali pembersihan.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.