Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan lyophilizer komersial, harga kilang ekonomi untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:05:17

Peralatan lyophilizer komersial Berbanding dengan inovasi penyahhidratan biasa, kelebihan jentera lyophilizer komersial adalah seperti di bawah: peralatan lyophilizer komersial dilaksanakan di bawah suhu yang dikurangkan, jadi ia amat sesuai untuk banyak bahan sensitif haba, termasuk protein serta mikrob.


Ia pastinya bukan denaturasi atau kehilangan daya hidup biologi. Semasa proses pengeringan beku, perkembangan bakteria serta aktiviti enzim pastinya tidak akan berlaku. Keperibadian awal boleh dipelihara oleh peralatan lyophilizer komersial. Apabila membekukan penyahhidratan pada suhu yang dikurangkan, kehilangan beberapa bahagian yang tidak stabil dan bahagian nutrien yang didenaturasi oleh pemanasan adalah sangat sedikit. Ia sangat sesuai untuk mengeringkan beberapa ubat, bahan kimia, serta makanan.


Disebabkan fakta bahawa ia mengalami dehidrasi dalam keadaan beku, jumlah dan juga bangunan produk siap hampir tidak diubah suai, dan juga struktur asal dikekalkan tanpa pengecutan. Ditapis oleh jentera lyophilizer komersil, kelembapan dalam item boleh disingkirkan lebih daripada 95%~ 99%.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.