Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan lyophilizer vakum, harga kilang yang menjimatkan kos untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:05:01

Peralatan lyophilizer vakum Haba item dibekalkan oleh plat pemanas dengan penghantaran haba atau sinaran, untuk memastikan air dalam item disublimasikan secara langsung daripada ais kepada berdiri wap.


Wap yang disublimasikan secara berterusan dimampatkan dan direkodkan ke gegelung berbentuk U sehingga pemanasan dan juga penyedutan dihentikan mengikut keluk pengeringan beku untuk memenuhi keperluan yang ditetapkan. Selepas 15 ~ 24 jam, produk dikeringkan, dan air dipindahkan ke pemeluwap wap peralatan lyophilizer vakum. Peralatan lyophilizer vakum biasanya terdiri daripada ruang pengeringan beku vakum, sistem vakum, sistem penyejukan, sistem pemanasan dan juga sistem kawalan. Proses teknologi standard yang diambil oleh peralatan lyophilizer vakum ialah: prarawatan→ pembekuan→ pengeringan vakum→ pembungkusan→barang siap.


Konsep kerja peralatan lyophilizer vakum: sebagai permulaan, bekukan produk mentah di bawah suhu faktor eutektik untuk menjadikan air dalam item menjadi ais pepejal, dan selepas itu memuatkan produk pra-rawatan ke dalam ruang pengeringan peralatan lyophilizer vakum di bawah keadaan vakum suhu rendah.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.