Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan Lyophilizer, harga kilang berharga rendah untuk dijual dari pengilang & pembekal China

2022-05-14 09:58:32

Peralatan lyophilizer Peralatan lyophilizer adalah peralatan pengeringan maju yang digunakan untuk mengeringkan makanan dan juga bahan lain. Barangan kering adalah luar biasa.


Itulah sebabnya peralatan lyophilizer sangat hebat. Berbanding dengan teknik pengeringan yang biasa digunakan, makanan kering beku yang dijana oleh peralatan lyophilizer mempunyai tempoh kawalan kualiti yang panjang, sifat penghidratan semula yang hebat, warna yang menarik, rasa yang sangat baik, rasa dan kandungan komponen berkhasiat yang tinggi. Bekukan pilihan makanan kering, rupa, serta bau yang lebih baik daripada makanan kering kerana pengeringan beku tidak memerlukan kehangatan yang ketara. Peralatan lyophilizer koleksi FD boleh digunakan secara meluas dalam bidang seperti makanan, biologi dan nutraseutikal dan lain-lain. Peralatan Lyophilizer menggunakan prosedur tetap produk kering yang akan meletakkan bahan yang ada dengan air untuk melekat padat dahulu, kemudian membuat antara mereka daripada air sublimat daripada pepejal kepada keadaan udara, menghapuskan air untuk melindungi bahan.


Produk pada fasa remedi dibekukan melalui pemejalwapan dan desorpsi, selepas itu pelarut berkurangan ke tahap tertentu, dengan itu mengelakkan perkembangan mikro-organisma atau tindak balas kimia antara bahan terlarut dan pelarut yang produk boleh dilindungi untuk jangka masa yang panjang dan juga terpelihara sifatnya.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.