Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin lyophilizer industri, harga kilang mampu milik untuk dijual dari pengilang & pembekal

2022-05-14 09:53:24

Mesin lyophilizer industri Pada dasarnya, mesin lyophilizer komersil boleh menggunakan kebanyakannya untuk semua pengeringan barangan tidak menghakis, termasuk bagaimanapun tidak menyekat dalam makanan, buah-buahan, sayur-sayuran, sup, hidangan, ikan dan kerang, daging, herba, barangan biologi dan sebagainya .


Barangan kering beku yang dihasilkan oleh mesin lyophilizer industri adalah semula jadi dan juga kesihatan, makanan kering beku dengan baik mengekalkan personaliti yang boleh membandingkan makanan segar (penampilan asal, warna, vitamin, rasa, protein sihat dan sebagainya), begitu juga, kerana air dikeluarkan, bekukan produk kering seperti pilihan buah yang lebih sedap daripada buah segar. Apabila ia berkaitan dengan nilai pemakanan makanan yang diawet, mesin lyophilizer komersial bersinar terang. Dianggarkan bahawa pengering beku boleh melindungi sekitar 97% daripada nilai awal makanan, yang membayangkan bahawa makanan kering beku boleh sama sihat dengan makanan segar.


Mesin lyophilizer industri berfungsi dengan membekukan produk dan selepas itu menurunkan tegasan sekeliling untuk membolehkan air beku dalam bahan menyublim terus dari fasa pepejal ke peringkat gas. Liofilisasi menyebabkan lebih sedikit kerosakan pada bahan daripada pelbagai pendekatan dehidrasi lain yang menggunakan suhu yang lebih tinggi.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.