Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat lyophilizer sayur, harga kilang murah untuk dijual dari pengilang & pembekal

2022-05-14 10:07:58

Lyophilizer sayur-sayuran Lyophilizer digunakan untuk menjana hidangan sayur-sayuran terlyofil atau serbuk sayuran. Dan bahan makanan haiwan juga sayuran. Untuk mencipta makanan anjing peliharaan berkualiti tinggi, lyophilizer sayuran diperlukan untuk memproses campuran kedua-dua daging serta sayur-sayuran.


Liofilisasi menghilangkan air di bawah suhu yang dikurangkan yang memastikan rangkaian kebasahan serta serat makanan tetap utuh. Hanya tambah air, serta dalam beberapa minit setiap butiran makanan segar kembali. Lebih cepat anda boleh menghapuskan makanan terliofilisasi siap anda daripada peralatan lyophilizer sayuran serta memasukkannya ke dalam beg mylar. Ini bukan sahaja akan memastikan anda mempunyai rasa yang terbaik, tetapi ia akan memberikan anda jangka hayat rak yang paling lama juga. Liofilisasi oleh lyophilizer sayur-sayuran adalah untuk penyingkiran ais atau pelarut beku lain daripada bahan melalui proses pemejalwapan dan penyingkiran molekul air terikat melalui proses penyahsorpsian.


Lyophilizer sayuran boleh digunakan dalam pengeringan beku lobak merah, bendi, kentang ungu, chestnut, labu, keladi, lada, kacang hijau, bawang, jagung, ubi ungu, keledek, dll. Makanan kering beku yang dibuat oleh lyophilizer sayuran mengekalkan asalnya bentuk serta tekstur, tidak seperti makanan dehidrasi, yang berkurangan dan kecut kerana pemprosesan suhu tinggi.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.