Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin kering beku vakum, harga kilang yang menjimatkan kos untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:16:01

Peralatan kering beku vakum Semua peralatan kering beku adalah dengan sistem vakum, kerana vakum digunakan untuk mengurangkan tekanan ruang kering beku.


Untuk mendapatkan peralatan kering beku vakum yang sesuai, pilihan vakum adalah perlu juga, kerana sistem memerlukan untuk mengelakkan daripada sebarang jenis cecair memasuki sistem vakum. Sistem vakum kering sepenuhnya adalah alternatif terbaik untuk pengeringan beku. KEMOLO ialah pengeluar utama peralatan kering beku vakum untuk makanan, produk nutraseutikal dan organik. Pengering beku jenama KEMOLO sebenarnya telah dieksport ke banyak negara di seluruh dunia dengan kadar berpatutan dan kualiti premium. Peralatan kering beku vakum menggunakan teknologi penyahhidratan liofilisasi. Ia menjadikan produk hidrous ais dalam keadaan suhu rendah, kemudian di bawah keadaan vakum, ia merangkumi kaedah haba sinaran untuk pemanasan, untuk menyublimkan ais kepada gas lurus.


Peralatan kering pembekuan vakum menggunakan inovasi aplikasi yang disatukan berdasarkan pertumbuhan pelbagai disiplin, termasuk penyejukan, pemanasan, vakum, elektrik dan lain-lain. Dan juga teknologi moden pengeringan beku vakum yang biasa digunakan, seperti untuk barangan kimia, biologi, kesihatan dan kesejahteraan barang, produk pertanian (daging, ayam, telur, makanan laut, sayur-sayuran, dan buah-buahan dll). Kebolehan berbeza peralatan kering beku vakum diperibadikan.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.