Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin kering beku rumah, harga kilang termurah untuk dijual dari pengilang & pembekal

2022-05-14 10:17:26

Mesin kering beku rumah Reka bentuk mesin kering beku rumah Sedikit seperti pengering beku makmal, ia menggunakan lebih sedikit produk untuk membangunkan mesin kering beku rumah mudah dengan reka bentuk yang menarik, komponen dalaman yang buruk. Pemindahan haba adalah melalui tangki simpanan bulat kecil di dalam bilik sempit.


Untuk menjimatkan harga, tidak ada pemeluwap wap individu, jadi pemeluwapan adalah sangat buruk, beberapa wap akan menjadi bolong udara ke pam vakum secara langsung, kemudian memusnahkan pam vakum. Haba adalah melalui beberapa kepingan getah elektrik, jadi pemanasan tidak sama. Pemejalwapan yang lebih pantas, cepat musnah kepada pam vakum, akibatnya, satu set pembuatan akan mengambil masa 48 jam. Ia membuang masa untuk pembiaya yang berhasrat untuk menubuhkan barangan sebelum pembuatan besar-besaran. Ia kehilangan wang dan tenaga. Pilihan perubahan adalah seperti yang dipatuhi untuk pembiaya yang mempunyai rancangan loji animasi besar yang digantung. Fungsi untuk mempunyai mesin kering beku rumah? Tujuan utama mesin kering beku rumah adalah untuk mengawet makanan, namun sisa. Sisa dalam paras suhu bilik selepas satu petang, ia mencetuskan banyak bahaya kesihatan yang boleh menyebabkan kanser. Tidak berbaloi untuk mengekalkannya. Untuk menjimatkan makanan, sediakan setinggi yang anda perlukan.


Objektif untuk mempunyai mesin kering beku rumah? Tujuan utama mesin kering beku rumah adalah untuk mengawet makanan, walau bagaimanapun sisanya. Sedikit seperti pengering beku makmal, ia menggunakan lebih sedikit bahan untuk membina mesin kering beku rumah yang mudah dengan reka bentuk yang menarik, bahagian dalaman yang lemah. Mesin kering beku rumah terkenal di Amerika Syarikat, tidak dialu-alukan di seluruh dunia. Mesin kering beku rumah menyerupai elektrik rumah biasa, namun inovasi tidak berkembang untuk pengering beku jenis ini, kerana terdapat hanya satu pengeluar untuk mesin kering beku rumah di dunia.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.