Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Bekukan syarikat mesin kering, harga kilang ekonomi untuk dijual dari pengilang & pembekal China

2022-05-14 10:23:16

Mesin kering beku Membekukan peralatan kering menggunakan teknologi pemprosesan yang canggih dalam sayur-sayuran, buah-buahan, daging, produk marin, pertahanan warna ubat, pemeliharaan kesegaran, pemeliharaan berkualiti tinggi, vitamin dan bahan mineral.


Dapatkan peralatan kering beku berkualiti tinggi daripada pembekal dan pembekal untuk mendapatkan harga pembuatan termurah. Memandangkan peralatan beku-kering dicapai di bawah suhu rendah serta vakum yang tinggi, lembapan dalam produk disublimasikan terus daripada gas keadaan pepejal, jadi ia boleh memanfaatkan sepenuhnya aktiviti sel, warna, aroma, rasa, bentuk, serta solekan berkhasiat dari bahan kering beku, dan juga mempunyai kecekapan penghidratan semula yang sangat baik. Makanan beku-kering ialah makanan mesra alam premium yang diproses oleh mesin kering beku yang menggabungkan manfaat, kesihatan dan kesejahteraan serta sifat tulen, mengelakkan pewarnaan, degenerasi, kehilangan bahan.


Dengan penyelidikan mendalam tentang peralatan kering beku, tahap penggunaan teknologi pengeringan beku untuk memproses makanan semakin berkembang. Ia terdiri daripada: daging, produk daging, ikan serta kerang, makanan laut, sayur-sayuran, sup, keladi, tenusu, telur, air, bijirin, buah-buahan, minuman, kulat, sayur-sayuran jeruk, minyak goreng, jumlah gelap, produk soya , enzim, barangan kesihatan, perubatan Cina dan makanan lain. Barangan keluaran daripada jentera kering beku di pasaran global meningkat pada kadar 30% setiap tahun, dan akhirnya menjadi makanan pukal dalam profesion global.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.