Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat peralatan kering beku makmal, harga kilang paling murah untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 10:23:49

Peralatan kering beku makmal Pengering beku telah digunakan dalam pasaran farmaseutikal dalam setengah abad yang lalu. Farmasi perlu dikeringkan dengan teknologi moden lyophilization, begitu juga dipanggil pengeringan beku.


Namun pada masa kini, alat lyophilizer biasanya digunakan dalam industri makanan. Pasaran makanan kering beku adalah besar, jadi peralatan kering beku makmal tidak berguna untuk sektor makanan. Ia tidak dapat membantu pelanggan untuk mengumpul data pengeringan beku, kerana rangka kerja peranti lyophilizer makmal agak berbeza mengikut skala pengeluaran. Jadual berikut ialah penggantian peralatan kering beku makmal. Peralatan kering beku makmal digunakan secara meluas dalam banyak sektor untuk semua jenis pemeriksaan, ujian atau penilaian. Kolej serta institut penyelidikan memerlukan mereka untuk menubuhkan. Pada asasnya, produk disejukkan di dalam rak peralatan kering beku makmal, yang dipanggil penyejukan di tempat, yang mencadangkan penyejukan sampel ialah kebuk peralatan lyophilization.


Serta kawasan permukaan dalaman alat lyophilizer makmal dianggap sebagai pemeluwap wap untuk mengumpul wap daripada sampel. Itulah salah satu faktor mengapa kos peralatan kering beku makmal lebih rendah daripada pengering beku industri. Mesin ini bukan sahaja digunakan untuk makmal penyelidikan, tetapi juga digunakan dalam semua jenis sektor yang boleh dilaksanakan, sebagai peningkatan kualiti hidup, terdapat keperluan besar untuk membekukan makanan kering, untuk melindungi khasiat dengan warna dan juga bentuk yang hebat.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.