Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin kering pembekuan vakum, harga kilang berkesan kos untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 11:16:25

Mesin kering beku vakum KEMOLO mencipta ruang pengeringan beku yang besar dan mengeluarkan udara di dalam ruang untuk mengurangkan tekanan dalam ruang, untuk membangunkan keadaan bagi ais untuk menyublim. Udara di dalam ruang perlu disingkirkan dengan pam vakum.


Itulah sebabnya pembuat pengering beku juga dipanggil mesin kering beku vakum. Apabila mesin kering membekukan vakum berfungsi, item dikeringkan dalam vakum, untuk melindungi daripada pengoksidaan. Pengeringan beku perlu dalam keadaan vakum, kerana pengeringan beku adalah pengeringan sublimasi. Dalam keadaan semula jadi, ia sering berlaku pemejalwapan, tetapi tidak selalu serta berterusan, itulah sebabnya pembuat pengering pembekuan vakum menghasilkan persekitaran yang membolehkan ais sublimat sentiasa dalam bekas. Apabila mesin kering membekukan vakum berfungsi, produk dikeringkan dalam vakum, untuk melindungi daripada pengoksidaan.


Pengeringan beku memerlukan dalam keadaan vakum, kerana pengeringan beku adalah pengeringan sublimasi. Itulah sebabnya mesin pengering beku juga dipanggil mesin kering beku vakum. KEMOLO ialah salah satu pengeluar penting peranti beku kering untuk makanan serta mencipta peranti kering beku makanan berkualiti premium dengan tawaran kos yang kecil untuk dijual di seluruh dunia.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.