Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin pengering vakum beku, harga kilang yang murah untuk dijual daripada pengilang & pembekal

2022-05-14 11:21:13

Peranti pengering beku vakum Peralatan pengering beku vakum ialah mesin pengering beku dengan vakum untuk mengurangkan tekanan kerja dalam ruang mesin pengering beku. Pengeringan beku perlu dalam keadaan vakum, kerana pengeringan beku adalah pengeringan sublimasi.


Itulah sebabnya mesin pengering beku juga dipanggil peranti pengering beku vakum. Jentera pengering beku vakum ialah peranti pengering beku dengan vakum untuk mengurangkan tekanan kerja dalam ruang mesin pengering beku. Pengeringan beku perlu dalam keadaan vakum, kerana pengeringan beku adalah pengeringan sublimasi. Dalam keadaan semula jadi, ia dalam beberapa kes berlaku pemejalwapan, namun tidak selalu dan berterusan, itulah sebabnya peralatan pengering pembekuan vakum dibangunkan bersempadan yang membenarkan ais sublimat secara berterusan dalam bekas.


KEMOLO membangunkan ruang pengeringan beku yang tahan lama serta mengeluarkan udara di dalam ruang untuk mengurangkan tekanan dalam ruang, untuk membangunkan keadaan bagi ais untuk menyublim. Udara di dalam ruang perlu dikeluarkan dengan pam vakum. Itulah sebabnya peranti pengering beku juga dipanggil peralatan pengering beku vakum.


Untuk membeli peranti pengering pembekuan vakum dengan harga yang murah daripada pembekal dan pembekal, hanya beli dari kemudahan pembuatan terus. Apabila tekanan berkurangan, faktor didih air pasti akan berkurangan mengikut keperluan. Apabila tegasan menurun kepada 600Pa, faktor didih air akan menjadi<0 ℃. Air lebih kurang daripada 0 ℃, berdiri air adalah pepejal, dipanggil ais.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.