Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat mesin pengering beku, harga kilang yang menjimatkan kos untuk dijual dari pengilang & pembekal China

2022-05-14 11:22:21

Mesin pengering beku Mesin pengering beku ialah mesin untuk liofilisasi. Liofilisasi ialah pengeringan sublimasi. Pelbagai sistem pengeringan lain adalah pengeringan mengewap.


Mesin pengering beku adalah kaedah pengeringan terbaharu dan juga terbaik untuk barangan biologi dan juga barangan farmaseutikal. Pemulihan farmaseutikal perlu dikeringkan secara beku untuk mengekalkan sebatian berkesannya; Komponen barangan biologi secara semula jadi bertenaga, jadi ia hidup. Jika ia dikeringkan dengan pelbagai kaedah lain, biologi untuk hidup akan dibunuh dalam haba, tetapi bagi pengeringan beku, ia diproses dalam suhu rendah, bertenaga biologi kekal optimum, malah boleh dikekalkan 100%. Mengapa anda membekukan makanan kering? Tidak seperti organik dan juga farmaseutikal, pembekuan makanan kering bukanlah satu kemestian, namun ia boleh menghasilkan makanan berkualiti tinggi serta meningkatkan nilai tambah makanan. Makanan yang dikeringkan beku adalah bermula dengan angkasawan yang telah mendapat.


Makanan beku-kering adalah 100% semulajadi tanpa bahan kimia serta bahan-bahan, serta makanan beku-kering mengekalkan naungan yang sama dan juga bentuk seperti asli, dan yang paling penting makanan beku-kering mengekalkan 99% khasiat yang sangat baik untuk diambil. makanan perjalanan, makanan gunung dll.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.