Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Syarikat pengering beku makmal, harga kilang yang murah untuk dijual dari pengilang & pembekal

2022-05-14 11:25:03

Pengering beku makmal Pengering beku makmal biasanya digunakan untuk kajian penyelidikan atau perkhidmatan kontrak di makmal. Pengering beku jenis ini tidak begitu bermanfaat untuk pengeluaran percubaan makanan dan juga tidak bernilai untuk pelabur mencuba pasaran, kerana struktur pengering beku jenis ini adalah dalam struktur yang mudah serta raknya bukan jenis komersial, pemeluwap wapnya. digantikan dengan plat keluli tahan karat nipis dalaman yang ditunjukkan kepada rangka kerja ruang.


Gaya penjimatan kos seperti ini akan mengakibatkan pemeluwapan wap negatif, seterusnya, wap tidak boleh dimampatkan sepenuhnya pada agensi pengumpulan wap, oleh itu, sebahagian daripada wap disedut ke pam vakum. Pam diamankan oleh minyak, minyak rosak oleh wap yang datang, minyak pasti akan menjadi negatif tidak lama lagi. Pelanggan harus menukar minyak vakum dengan kerap. Pengering beku makmal dicipta untuk kesejagatan serta institut kajian penyelidikan untuk mencipta pelbagai jenis sampel kering beku dan juga membangunkan hidangan untuk pelbagai produk.


Pengering beku makmal juga digunakan untuk ujian yang tidak dikenal pasti atau perkhidmatan baharu untuk mengesan suhu beku serta faktor sublimasi. Pra-pembangunan sebelum pembuatan besar-besaran pastinya sangat berharga untuk mengetahui kemungkinan untuk mengeringkan produk sepenuhnya dan juga mempelajari resipi yang paling berkesan untuk cecair unik.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.