Pengeluar pengering beku, pembekal, harga kilang murah untuk dijual - KEMOLO The best manufacturer of freeze dryer

+8615380024001

Pengering beku makanan, harga murah dari pengilang dan pembekal untuk dijual

2022-05-14 11:27:48

Pengering beku makanan, harga murah dari pengilang dan pembekal untuk dijual Berbeza dengan farmaseutikal, untuk membekukan bahan makanan kering, pengering beku makanan memerlukan besar dan produktif.


Kos pengering beku makanan adalah lebih murah, kerana ia akan menjadi sempurna jika ia memenuhi kriteria pengeluaran makanan, seperti ruang kering beku keluli tahan karat AISI304. Kod akses untuk menukar parameter kawalan bagi memastikan kualiti setiap kumpulan pengeluaran adalah sama. Syarikat pengering beku KEMOLO berpengalaman dalam pembuatan dan pemasangan peralatan jenis ini di seluruh dunia mengikut peraturan antarabangsa. Vakum adalah syarat asas pemejalwapan. Mana-mana bahan dikeringkan secara beku melalui prinsip pemejalwapan.


Ais dalam bahan pra-beku secara langsung disublimkan daripada keadaan pepejal (ais) kepada keadaan gas (wap), tanpa lebur semasa keseluruhan proses. Produk kering beku terbentuk sebagai sponginess, tiada pengecutan, rehidrasi yang sangat baik, sangat sedikit air yang mengandungi. Pembungkusan yang sesuai boleh disimpan dan diangkut pada suhu bilik untuk masa yang lama. Dengan kaedah pengeringan lain, produk kering akan menjadi kecil, tekstur mengeras, dan beberapa sifat bahan sensitif haba akan diubah, penyahaktifan dan pengoksidaan. Tetapi produk beku-kering boleh mengekalkan molekul bioaktifnya dan menghalang kehilangan nutrisi.

Siasatan
Copyright © KEMOLO. All Rights Reserved.